Bli besøksvenn i dag!

En hyggelig og meningsfull jobb

Som besøksvenn gjennom SeniorSupport tar du på deg et fast oppdrag for å være til hygge og nytte for en senior. Du blir matchet med en i nærheten av der du bor og som passer for deg, dine interesser og din timeplan.

Givende og meningsfullt arbeid

En del av SeniorSupport nettverket

En fleksibel jobb i nærheten av deg

Meld interesse her
Vi kontakter deg innen én time

Din forespørsel er registrert!
Vi kontakter deg så fort vi har mulighet.
Oops! Noe gikk galt ved melding av interesse.
Søk om å bli besøksvenn

Alt du trenger å vite om å være besøksvenn!

Hva er en besøksvenn?

Å være besøksvenn gjennom Seniorsupport innebærer å besøke en fast senior til faste avtalte tider - og bidra med det senioren har behov for.

Hva gjør vi på et besøk?

Senioren bestemmer hvordan dere disponerer tiden dere har sammen, og hensikten er at besøksvennen da kan bidra til å gjøre hverdagen til den eldre bedre, mer aktivt og mer overkommelig. Vi pleier å dele opp hva en besøksvenn bidrar med i noen hovedgrupper: 1. Sosialt samvær - Trivelig kaffebesøk og noen å prate med. 2. Turer og aktivering - Gåturer eller aktiviteter i nærområdet. 3. Handleturer, ærender eller praktisk hjelp i hjemmet. 4. Teknisk hjelp til smarttelefon, PC, routeren eller lignende. 5. Ledsagertjenester - kjøre til lege, frisør eller lignende

Hvor mye jobber jeg?

Hvor mye man jobber avhenger av hvor mange seniorer man besøker, og hvor ofte/lenge de ønsker besøk.

Hvem får jeg besøke?

Vi matcher alltid kunde og besøksvenn som ikke bor for langt unna hverandre og som vi tror har en god kjemi og passer godt sammen.

Hvem kan bli besøksvenn?

Man må være over 18 år for å kunne bli besøksvenn gjennom SeniorSupport. Utover dette leter vi etter alle slags profiler - våre seniorer har ulike behov og ønsker ulike besøksvenner! Det viktigste er at du ønsker å skape en ny relasjon med en senior, at du er interessert i mennesker og den gode samtalen, at du liker å hjelpe folk og at du er positiv og pålitelig!

Hva må jeg binde meg til dersom jeg blir besøksvenn?

En besøksvenn har taushetsplikt og må gjennom obligatorisk opplæring. Vi ønsker at besøksvenner kan binde seg i 6 måneder - dette for å kunne tilby forutsigbarhet til seniorene, og ikke minst fordi vi ønsker at det skapes langvarige relasjoner.

Hva skjer videre?

Alle som har fylt ut interesseskjemaet vårt blir en del av vår database som vi bruker til å matche besøksvenner og kunder vi mener passer godt sammen. Dersom vi får inn en kunde vi tenker er en god match for deg tar vi kontakt for en videre prat. Hvor raskt du blir kontaktet er vanskelig å si, men vi merker stor pågang og etterspørsel etter besøksvenner!

Lurer du på noe mer? Send oss en mail til hei@seniorsupport.no eller ring oss på 401 85 547

Se alle spørsmål og svar

Besøksvenn i SeniorSupport

Givende og meningsfylt arbeid

Som besøksvenn gjør du en eldres hverdag bedre. Samtidig blir du selv kjent med en person du sikkert aldri ellers ville møtt, med nye erfaringer og perspektiver fra et langt liv. 

En del av et større nettverk

Som besøksvenn blir du en del av vårt nettverk av fantastiske, omsorgsfulle og hjelpsomme mennesker. Vi har kurs,  arrangementer og inspirasjonsforedrag der alle besøksvenner er velkomne.

I nærheten og når det passer deg

Vi matcher deg med en senior i nærheten av der du bor eller jobber, og med en som ønsker besøk når det passer for din timeplan.

Bli besøksvenn

Erfaringer fra våre besøksvenner!

Søknadsskjema til SeniorSupport

Er du interessert i å høre mer eller ønsker å melde interesse som besøksvenn - ta kontakt med oss på tlf: 40185547 eller hei@seniorsupport.no eller gjennom skjemaet.

Vi kontakter deg når vi har en senior vi tror du vil passe perfekt for:)

Takk for henvendelsen!


Vi kontakter deg snart.

Oops! Noe gikk galt ved innsendelse av skjema.