Besøksvenn for eldre

En hyggelig og meningsfylt jobb

Som besøksvenn gjennom SeniorSupport tar du på deg et fast oppdrag for å være til hygge og nytte for en senior. Du blir matchet med en i nærheten av der du bor og som passer for deg, dine interesser og din timeplan.

Vanlige spørsmål og svar

Hvor mye jobber jeg?

Hvor mye man jobber avhenger av hvor mange seniorer man besøker, og hvor ofte/lenge de ønsker besøk.

Hvem kan bli besøksvenn?

Man må være over 18 år for å kunne bli besøksvenn gjennom SeniorSupport. Utover dette leter vi etter alle slags profiler - våre seniorer har ulike behov og ønsker ulike besøksvenner! Det viktigste er at du ønsker å skape en ny relasjon med en senior, at du er interessert i mennesker og den gode samtalen, at du liker å hjelpe folk og at du er positiv og pålitelig!

Hvem får jeg besøke?

Vi matcher alltid kunde og besøksvenn som ikke bor for langt unna hverandre og som vi tror har en god kjemi og passer godt sammen.

Hva skjer videre?

Alle som har fylt ut interesseskjemaet vårt blir en del av vår database som vi bruker til å matche besøksvenner og kunder vi mener passer godt sammen. Dersom vi får inn en kunde vi tenker er en god match for deg tar vi kontakt for en videre prat. Hvor raskt du blir kontaktet er vanskelig å si, men vi merker stor pågang og etterspørsel etter besøksvenner!

Hva må jeg binde meg til dersom jeg blir besøksvenn?

En besøksvenn har taushetsplikt og må gjennom obligatorisk opplæring. Vi ønsker at besøksvenner kan binde seg i 6 måneder - dette for å kunne tilby forutsigbarhet til seniorene, og ikke minst fordi vi ønsker at det skapes langvarige relasjoner.

Hva gjør vi på et besøk?

Senioren bestemmer hvordan dere disponerer tiden dere har sammen, og hensikten er at besøksvennen da kan bidra til å gjøre hverdagen til den eldre bedre, mer aktivt og mer overkommelig. Vi pleier å dele opp hva en besøksvenn bidrar med i noen hovedgrupper: 1. Sosialt samvær - Trivelig kaffebesøk og noen å prate med. 2. Turer og aktivering - Gåturer eller aktiviteter i nærområdet. 3. Handleturer, ærender eller praktisk hjelp i hjemmet. 4. Teknisk hjelp til smarttelefon, PC, routeren eller lignende. 5. Ledsagertjenester - kjøre til lege, frisør eller lignende

Lurer du på noe mer?

Send en mail til hei@seniorsupport.no eller ring oss på 401 85 547

Våre besøksvenner

Bli kjent med besøksvennene!

Vi er ingenting uten våre dyktige besøksvenner. Bli bedre kjent med dem her.

Åse

Åse er pensjonert politi og har jobbet med etterforskning i 37 år. Hun er nysgjerrig og flink til å etablere kontakt med andre, og synes det er fint og meningsfullt å være besøksvenn gjennom SeniorSupport.

Astrid

Astrid går siste året på psykologistudiet. “Det er et privilegium å få lytte til historiene og de rike erfaringene til personer som har levd et langt liv.”

Arne

Arne er fra Nordstrand, og er gift med tre voksne barn. Han har tidligere jobbet med markedsanalyse, men er nå besøksvenn og handyman gjennom SeniorSupport. Arne har alltid en smittende godt humør!

Liv Marie

Liv Marie er glad og interessert i eldre mennesker. Hun er ofte på tur eller kafé med seniorene hun besøker. På fritiden er Liv Marie glad i natur og frisk luft, og å ta vare på familie og venner.

Våre besøksvenner

Erfaringer fra våre besøksvenner!

Med hjerte for eldre - en samtale med besøksvenn Liv Marie!

Liv Marie kunne ikke vært mer enig med Jens Meinich om at "den beste medisin for et menneske er et annet menneske".

Hils på besøksvenn Helene!

Verdien i vårt arbeid ligger i de faste besøkene! Hør om Helenes erfaringer

Gordana - Besøksvenn i SeniorSupport

Gordana gleder seg til hvert besøk hos Eva.

Bli kjent med Ola - en av våre kjære besøksvenner

- Jeg drives av å glede menneskene rundt meg

En prat med besøksvenn Oda!

Bli med Oda (25) og Anne-Marie (98) på en deilig tur i vårsolen.

Bli kjent med besøksvenn Åse!

Les om hvorfor Åse sin bakgrunn fra politiet er gull verdt som besøksvenn!
Jobb i SeniorSupport

Søk som besøksvenn du også!