Om oss

Vi er SeniorSupport


SeniorSupport ble startet opp i 2022 som et tilbud for eldre og deres pårørende for å bidra til at flere kan oppleve en god og aktiv alderdom. Vi ønsker å være et positivt og oppbyggende supplement i hverdagen til eldre som bor hjemme og på sykehjem.

Om oss

Våre dyktige besøkskoordinatorer

Våre hyggelige og dyktige besøkskoordinatorer er lokalisert ulike steder i landet og er klare for å bli med på prøvebesøk sammen med din utvalgte besøksvenn. Besøkskoordinatorene er alltid med for å gi deg og dine eventuelle pårørende svar på alt om tjenesten vår og hvordan den fungerer. Våre besøkskoordinatorer er også besøksvenner selv.

Åse
Oslo

Åse er pensjonert politi og har jobbet med etterforskning i 37 år. Hun er nysgjerrig og flink til å etablere kontakt med andre, og synes det er fint og meningsfullt å være besøksvenn gjennom SeniorSupport.

Liv Marie
Oslo

Liv Marie er glad og interessert i eldre mennesker. Hun er ofte på tur eller kafé med seniorene hun besøker. På fritiden er Liv Marie glad i natur og frisk luft, og å ta vare på familie og venner.

Tina
Tønsberg

Tina holder til i Tønsberg og er besøksvenn og besøkskoordinator gjennom SeniorSupport

Astrid
Oslo

Astrid er besøksvenn og besøkskoordinator i SeniorSupport. Hun er en sprudlende, musikkinteressert og omsorgsfull dame, og det er vanskelig å ikke trives i hennes selskap.

Jobb i SeniorSupport

Søk som besøksvenn du også!