Fast besøksvenn 585 kr/timen

Din støttespiller i alderdommen

Fast besøksvenn håndplukket til deg

Skreddersydd til dine behov

Du bestemmer selv hva dere bruker tiden på

Er du interessert i våre tjenester?
Vi forteller gjerne mer! Fyll ut skjemaet under og vi kontakter deg innen én time

Våre tjenester

Noen å dele kaffen med, eller hjelp med datamaskinen?

SeniorSupport er en tjeneste for å gi eldre en bedre og mer aktiv alderdom. Våre hyggelige og hjelpsomme besøksvenner bidrar med alt fra å skifte en lyspære, følge til tannlegen, bytte profilbilde på facebook til en tur ut i parken med kaffe og en god samtale. Med Seniorsupport får du alltid samme person, og besøksvennen er nøye utvalgt basert på dine ønsker og behov.

Kundene våre er veldig fornøyde

"Min besøksvenn og jeg gjør mye forskjellig. Vi drar på kino eller butikken, vi ordner ting hjemme eller hun blir med meg til frisøren. Jeg setter stor pris på henne."

Mette

"Jeg synes det er så fryktelig deilig å slippe å spørre barna mine om å fikse det ene og det andre hele tiden. Nå får jeg hjelp av SeniorSupport og da kan vi heller hygge oss når de kommer på besøk"

Lise

"Jeg setter stor pris på de ukentlige besøkene av min faste besøksvenn. Jeg er så glad for at det er samme person hver gang, og Axel er så hyggelig og hjelpsom"

Ulf

"Jeg har endelig blitt venn med datamaskinen min takket være den tålmodige, pedagogiske og flinke hjelperen fra Seniorsupport. Nå kan jeg lese nettaviser og skrive mailer til gamle kjente."

Gudrun

"Mor er så fornøyd, hun prater jo ikke om annet enn Guro og at hun fikk være med på dagstur til hytta hennes i sommer"

Elisabeth

"Jeg er veldig fornøyd med SeniorSupport. Da jeg trengte hjelp til en slektning og tok kontakt, fikk jeg veldig rask respons. Vi fikk et skreddersydd opplegg som fungerer kjempebra. Anbefales absolutt til andre også!"

Harald T

"Jeg har en fantastisk besøksvenn som heter Ola som jeg har blitt veldig glad i. Han er flink og dyktig, og jeg stoler helt på han. Vi har vært på shopping, frisør og gått tur."

Rigmor

"Vår besøksvenn hjelper til med forefallende ting i hjemmet. Han handler, går tur med min mann og gir oss hyggelig samvær og god prat."

Oddbjørg og Christian

"Vi er bare superfornøyd! Pappa gleder seg til Liv Marie kommer og har det som ukas høydepunkt. Hun er strålende med han og strekker seg virkelig for at han skal ha glede av besøkene."

Mari, datter

Abonnement på SeniorSupport

Fast besøksvenn for en god og aktiv alderdom

icon sirkel med check

Faste besøk av din besøksvenn

Hyppighet og lengde på besøkene bestemmer du selv

icon sirkel med check

Besøksvennen er nøye utvalgt

basert på dine interesser og behov avdekket i kartleggingssamtalen på forhånd

icon sirkel med check

Oppdatering til pårørende

etter hvert besøk hvis ønskelig

icon sirkel med check

Gratis og uforpliktende prøvebesøk

icon sirkel med check

Ingen bindingstid

Fornøydhetsgaranti | Fakturering én gang i måneden | Minimumslengde for besøk 1,5 timer | Ekstra timer kan kjøpes ved behov | Oppmøte og transport er inkludert i prisen | Timespris for faste besøk 585 kr

Vanlige spørsmål og svar

Kan dere også besøke eldre på sykehjem?

Våre besøksvenner kommer dit den eldre er, enten det er hjemme i egen bolig eller på en institusjon.

Koster det ekstra for transport til og fra besøk?

Nei, oppmøte/reisetid er inkludert i prisen.

Kan jeg bestille gratis og uforpliktende prøvetime?

Ja, det kan du! Den første timen er alltid gratis hos SeniorSupport. I forkant av prøvetimen kartlegger vi dine behov og velger ut en passende besøksvenn som er med på prøvebesøket. På denne timen kan den eldre gjerne ha med en nærstående person hvis det er ønskelig. Vi kartlegger hva som er viktig for deg og hvordan vi kan bidra mest mulig til en god og innholdsrik hverdag. Ring/SMS til 40185547 eller mail hei@seniorsupport.no for å bestille prøvebesøk.

Jeg ønsker mer hjelp noen uker enn andre, er det mulig?

Ja, det er absolutt mulig å bestille mer hjelp enn det du har i din faste avtale.

Hvordan kommer jeg i gang?

Steg 1: Ta kontakt på tlf.: 401 85 547 eller hei@seniorsupport.no eller legg igjen telefonnummeret ditt her - så ringer vi deg. Steg 2: Kartlegging. Deretter kartlegger vi dine ønsker og behov for en besøksvenn. Er det du selv eller noen i familien som har behov for en besøksvenn? Hva slags typer aktiviteter ønsker du at besøksvennen skal bidra med? Litt av alt eller noe spesielt? Har personen(e) som ønsker besøksvenn noen spesielle interesser? Har dere noen spesielle tanker om hva slags person besøksvennen skal være for å være en god match? Når og hvor ofte ønsker dere besøk? Er det andre ting vi bør ta hensyn til? Steg 3: Prøvebesøk. Prøvebesøket er uforpliktende og kostnadsfritt. På prøvebesøket vil det alltid komme to stykker fra SeniorSupport, én fra administrasjonen og personen som er valgt ut som deres besøksvenn. Denne personen er nøye utvalgt basert på kartleggingssamtalen vi har hatt i forkant. Ofte er også pårørende eller noen i familien til de(n) eldre også med. Under prøvebesøket skal vi bli bedre kjent, få besvart spørsmål begge veier og avtale veien videre, og om dere ønsker å starte opp med fast besøksvenn. Steg 4: Vi er i gang med faste besøk for en god og aktiv alderdom.

Hvor er oppmøte for besøksvennen?

I utgangspunktet kommer besøksvennen til den eldres adresse, men dere står helt fritt til å avtale et annet sted om ønskelig - for eksempel en kafé.

Lurer du på noe mer?

Send en mail til hei@seniorsupport.no eller ring oss på 401 85 547

Våre besøksvenner

Bli kjent med noen av besøksvennene våre!

Våre besøksvenner har forskjellig alder, kjønn og bakgrunn og interesser, men felles for dem alle er at de er hyggelige og hjelpsomme, og synes det er meningsfullt å hjelpe eldre i hverdagen.

Åse

Åse er pensjonert politi og har jobbet med etterforskning i 37 år. Hun er nysgjerrig og flink til å etablere kontakt med andre, og synes det er fint og meningsfullt å være besøksvenn gjennom SeniorSupport.

Les mer
Astrid

Astrid går siste året på psykologistudiet. “Det er et privilegium å få lytte til historiene og de rike erfaringene til personer som har levd et langt liv.”

Les mer
Arne

Arne er fra Nordstrand, og er gift med tre voksne barn. Han har tidligere jobbet med markedsanalyse, men er nå besøksvenn og handyman gjennom SeniorSupport. Arne har alltid en smittende godt humør!

Liv Marie

Liv Marie er glad og interessert i eldre mennesker. Hun er ofte på tur eller kafé med seniorene hun besøker. På fritiden er Liv Marie glad i natur og frisk luft, og å ta vare på familie og venner.

Les mer
Artikler

Bli bedre kjent med SeniorSupport og temaer vi bryr oss om

Visste du at SeniorSupport også tilbyr renholdstjenester?

SeniorSupport er Offentlig Godkjent Renholdsbedrift og tilbyr renhold til våre kunder.

Å leve et godt liv med artrose

Artrose er den vanligste kroniske sykdommen blant personer over 65 år, og den vanligste årsaken til inaktivitet blant denne gruppen. Derfor er det viktig med kunnskap om hvordan man kan leve best mulig med denne tilstanden.

Med hjerte for eldre - en samtale med besøksvenn Liv Marie!

Liv Marie kunne ikke vært mer enig med Jens Meinich om at "den beste medisin for et menneske er et annet menneske".

Ulf: "Jeg har opplevd alt som går an å oppleve"

Vi er i Ulf sin unike leilighet som bærer preg av et langt og spennende liv.

Spørsmål og svar om Seniorsupport

Vi svarer på de spørsmålene vi får oftest.

Tips til gode samtaler med mennesker med demens

Det kan være utfordrende å ha samtaler med folk med demens. Her er våre råd.