Spørsmål

Typiske spørsmål
og svar

Vi ønsker å hjelpe deg så raskt som mulig. Her får du svar på ofte stilte spørsmål.
Finner du ikke svar på spørsmålet ditt? Klikk på knappen under, så hjelper vi deg så snart vi kan.

Meld interesse her
Vi kontakter deg innen én time

Din forespørsel er registrert!
Vi kontakter deg så fort vi har mulighet.
Oops! Noe gikk galt ved melding av interesse.
Still oss et spørsmål
Hva er en besøksvenn?

Å være besøksvenn gjennom Seniorsupport innebærer å besøke en fast senior til faste avtalte tider - og bidra med det senioren har behov for.

Hva gjør vi på et besøk?

Senioren bestemmer hvordan dere disponerer tiden dere har sammen, og hensikten er at besøksvennen da kan bidra til å gjøre hverdagen til den eldre bedre, mer aktivt og mer overkommelig. Vi pleier å dele opp hva en besøksvenn bidrar med i noen hovedgrupper: 1. Sosialt samvær - Trivelig kaffebesøk og noen å prate med. 2. Turer og aktivering - Gåturer eller aktiviteter i nærområdet. 3. Handleturer, ærender eller praktisk hjelp i hjemmet. 4. Teknisk hjelp til smarttelefon, PC, routeren eller lignende. 5. Ledsagertjenester - kjøre til lege, frisør eller lignende

Hvor mye jobber jeg?

Hvor mye man jobber avhenger av hvor mange seniorer man besøker, og hvor ofte/lenge de ønsker besøk.

Hvem får jeg besøke?

Vi matcher alltid kunde og besøksvenn som ikke bor for langt unna hverandre og som vi tror har en god kjemi og passer godt sammen.

Hvem kan bli besøksvenn?

Man må være over 18 år for å kunne bli besøksvenn gjennom SeniorSupport. Utover dette leter vi etter alle slags profiler - våre seniorer har ulike behov og ønsker ulike besøksvenner! Det viktigste er at du ønsker å skape en ny relasjon med en senior, at du er interessert i mennesker og den gode samtalen, at du liker å hjelpe folk og at du er positiv og pålitelig!

Hva må jeg binde meg til dersom jeg blir besøksvenn?

En besøksvenn har taushetsplikt og må gjennom obligatorisk opplæring. Vi ønsker at besøksvenner kan binde seg i 6 måneder - dette for å kunne tilby forutsigbarhet til seniorene, og ikke minst fordi vi ønsker at det skapes langvarige relasjoner.

Hva skjer videre?

Alle som har fylt ut interesseskjemaet vårt blir en del av vår database som vi bruker til å matche besøksvenner og kunder vi mener passer godt sammen. Dersom vi får inn en kunde vi tenker er en god match for deg tar vi kontakt for en videre prat. Hvor raskt du blir kontaktet er vanskelig å si, men vi merker stor pågang og etterspørsel etter besøksvenner!

Hva kan en besøksvenn bidra med?

Sosialt samvær, praktisk og teknisk hjelp, være med på tur og aktiviteter, ærend og handling, matlaging eller følge til og fra avtaler.

Er det mulig å kjøpe enkelt-tjenester sporadisk?

Ja, det er mulig å kjøpe enkelttimer. For faste kunder koster tilleggstjenester 585 kr/t. For andre koster det 650 kr/t for enkelt-tjenester. Det faktureres for minimum 1,5 time per gang.

Jeg ønsker mer hjelp noen uker enn andre, er det mulig?

Ja, det er absolutt mulig å bestille mer hjelp enn det du har i din faste avtale.

Er det mulig å bytte besøksvenn hvis det ikke er full klaff?

Ja, absolutt. Dersom du føler det ikke er full klaff finner vi en annen basert på dine tilbakemeldinger.

Er det mulig å fryse abonnementet hvis jeg skal bort?

Ja, det kan du. Hvis du skal bort eller det av andre grunner ikke passer med besøk en periode kan du enten spare timene dine til senere eller fryse abonnementet for en periode.

Er det bindingstid?

Med SeniorSupport abonnerer du for en måned om gangen, men det er ingen bindingstid utover dette.

Kan jeg bestille gratis og uforpliktende prøvetime?

Ja, det kan du! Den første timen er alltid gratis hos SeniorSupport. I forkant av prøvetimen kartlegger vi dine behov og velger ut en passende besøksvenn som er med på prøvebesøket. På denne timen kan den eldre gjerne ha med en nærstående person hvis det er ønskelig. Vi kartlegger hva som er viktig for deg og hvordan vi kan bidra mest mulig til en god og innholdsrik hverdag. Ring/SMS til 40185547 eller mail hei@seniorsupport.no for å bestille prøvebesøk.

Hvor er oppmøte for besøksvennen?

I utgangspunktet kommer besøksvennen til den eldres adresse, men dere står helt fritt til å avtale et annet sted om ønskelig - for eksempel en kafé.

Kan dere også besøke eldre på sykehjem?

Våre besøksvenner kommer dit den eldre er, enten det er hjemme i egen bolig eller på en institusjon.

Koster det ekstra for transport til og fra besøk?

Nei, oppmøte/reisetid er inkludert i prisen.

Er det lang ventetid for å få besøksvenn?

Nei, det er ikke lang ventetid i SeniorSupport. Vi har mange hyggelige, dyktige og hjelpsomme besøksvenner klare til dyst, og vi kan avtale prøvebesøk så fort som du ønsker.

Hva koster SeniorSupport?

For kunder med fast abonnement koster tjenesten vår 585 kr per time. For enkeltbestillinger for kunder uten fast avtale er timesprisen 650 kr. Begge priser er inkludert mva.

Er det samme besøksvenn hver gang?

Ja, alltid samme person til dine faste avtaler. Dersom besøksvennen skulle være syk eller ikke ha mulighet, kan dere avtale en annen dag eller SeniorSupport kan komme med en annen hyggelig og hjelpsom besøksvenn.

Hvordan kommer jeg i gang?

Steg 1: Ta kontakt på tlf.: 401 85 547 eller hei@seniorsupport.no eller legg igjen telefonnummeret ditt her - så ringer vi deg. Steg 2: Kartlegging. Deretter kartlegger vi dine ønsker og behov for en besøksvenn. Er det du selv eller noen i familien som har behov for en besøksvenn? Hva slags typer aktiviteter ønsker du at besøksvennen skal bidra med? Litt av alt eller noe spesielt? Har personen(e) som ønsker besøksvenn noen spesielle interesser? Har dere noen spesielle tanker om hva slags person besøksvennen skal være for å være en god match? Når og hvor ofte ønsker dere besøk? Er det andre ting vi bør ta hensyn til? Steg 3: Prøvebesøk. Prøvebesøket er uforpliktende og kostnadsfritt. På prøvebesøket vil det alltid komme to stykker fra SeniorSupport, én fra administrasjonen og personen som er valgt ut som deres besøksvenn. Denne personen er nøye utvalgt basert på kartleggingssamtalen vi har hatt i forkant. Ofte er også pårørende eller noen i familien til de(n) eldre også med. Under prøvebesøket skal vi bli bedre kjent, få besvart spørsmål begge veier og avtale veien videre, og om dere ønsker å starte opp med fast besøksvenn. Steg 4: Vi er i gang med faste besøk for en god og aktiv alderdom.

Lurer du på noe mer? Send oss en mail til hei@seniorsupport eller ring oss på +47 401 85 547

Kontakt oss

Vi ønsker å hjelpe deg med stort og smått. Skriv inn en henvendelse her og vi tar kontakt med en gang vi har muligheten.

Takk for din henvendelse. Du hører fra oss om kort tid.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bestill et gratis prøvebesøk!
Meld interesse her, så kontakter vi deg innen én time

Søknadsskjema til SeniorSupport

Er du interessert i å høre mer eller ønsker å melde interesse som besøksvenn - ta kontakt med oss på tlf: 40185547 eller hei@seniorsupport.no eller gjennom skjemaet.

Vi kontakter deg når vi har en senior vi tror du vil passe perfekt for:)

Takk for henvendelsen!


Vi kontakter deg snart.

Oops! Noe gikk galt ved innsendelse av skjema.