Personvern

Personvernserklæring

SeniorSupport AS samler inn personopplysninger fra deg gjennom registrering av kontaktinformasjon i Interesseskjema på nettsiden vår. Denne informasjonen blir så overført inn i vårt kundesystem.

Opplysninger vi registrerer er navn, telefonnummer, epostadresse og besøkspreferanser.

Vi vil kun bruke ditt navn og andre personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven.

Behandling av disse personopplysningene skjer i henhold til norsk personvernlovgivning, som har som formål å sikre dine opplysningers konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og kvalitet.
Kontaktinformasjon som telefonnummer eller e-post kan brukes til å ta kontakt med deg som benytter tjenesten.

Du har rett til å få innsyn i informasjonen som er lagret om deg og du kan be om å få slettet informasjon. Ønsker du å få innsyn i informasjonen vi har om deg eller har andre henvendelser knyttet til personvern ta kontakt her: hei@osloseniorsupport.no

Videre bruker vi følgende tjenester som du godkjenner før bruk:

Informasjonskapsler

Hermine 8 AS benytter informasjonskapsler (også kalt cookies) for å samle inn statistikk og i noen tilfeller generere speilpublikum/lookalike audience i markedsføringsøyemed.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside. De aller fleste nettsider benytter slike informasjonskapsler.

Alle som besøker et nettsted, skal ha informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. Du må godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.

Du kan hindre at slike informasjonskapsler lagres ved å endre på nettleserens innstillinger. Da vil imidlertid sidene ikke fungere optimalt. Du kan også slette informasjonskapsler i nettleseren eller ved filbehandling.