Tilbakeblikk på Aldring i Norge-konferansen

Oslo Seniorsupport var på plass under Aldring i Norge-Dagene arrangert av Aldring og Helse forrige uke. Vi har fått masse faglig påfyll, inspirasjon, og ikke minst hatt flere gode samtaler med andre fagfolk og interessenter.

Fagdagene tok utgangspunkt i spørsmålet: Hva skjer i de ekstra årene nå som vi blir stadig eldre ? Er de preget av god helse og høy livskvalitet, eller vil det være år med sykdom og funksjonstap? Det var flere viktige temaer på agendaen, deriblant ulike former for demens, viktigheten av fysisk aktivitet og utvikling samt oppfølging av sårbarhet blant eldre. Vi i Oslo Seniorsupport var tilstede for å lære om flere viktige problemstillinger og forskning rundt alderdommen. Det er viktig for oss å holde oss oppdatert, lære, og utvikle oss og tjenesten vår.

Konfeansen var arrangert av Aldring og Helse

Fullsatt sal på foredrag!

Aldring og helse setter fokus på hvordan den enkelte gjennom livet kan gjøre gode valg for å forebygge sykdom og hvordan samfunnet kan legge til rette for de gode valgene. Det baserer seg på grunnpilarene forebygging og tilrettelegging. Forebygging skjer gjennom hele livsløpet med mål om å bevare mest mulig av vår iboende kapasitet lengst mulig. Tilrettelegging handler om å dempe konsekvensene av sykdom og funksjonstap, som uansett vil være en del av aldringen, før eller helst senere. Det innebærer å sikre god kvalitet i helse- og omsorgstjenestene til eldre.

Marie på plass på konferanse

Oslo Seniorsupport tilbyr en besøksvenn til hygge og nytte, helt tilpasset etter behov fra besøk til besøk. Vi er på besøk for det sosiale samværet, den hyggelige kaffekoppen, en arm å holde i på daglig aktivitet eller hjelp til fysiske aktiviteter. Våre kunder har ulike behov, og essensen er å finne den gode matchen mellom besøksvenn og eldre.

Tusen takk for to læringsrike og nyttige fagdager!