Bli kjent med Ola - en av våre kjære besøksvenner

Bli kjent med Ola fra Nøtterøy! Ola har vært besøksvenn for to personer i SeniorSupport siden mai 2022, og har siden da bidratt med gode samtaler, en støttende arm og alle mulige slags ærender.

Fortell litt om deg selv, Ola! Hva gjør du når du ikke er besøksvenn?

- Jeg studerer Art Direction på Westerdals – institutt for kreativitet, fortelling og design. Her tar jeg en bachelorgrad som fullføres våren 2023, innen konseptutvikling og prosjektledelse i visuell kommunikasjon. På fritiden pleier jeg å være sammen med venner, lage mat, gå tur eller sykle – helst til et sted hvor jeg kan se på solnedgangen!

Hva driver deg i rollen som besøksvenn?
- Jeg drives av å glede menneskene rundt meg. Personene jeg er besøksvenn for er helt fantastiske og det er utrolig spennende å bli kjent med mennesker i en helt annen generasjon. Jeg synes oppriktig jobben som besøksvenn i SeniorSupport er den mest givende jobben jeg har hatt. Det er rørende å se at jeg som besøksvenn virkelig bidrar til å gjøre at hverdagen til de jeg er besøksvenn for mye bedre.

Jeg synes oppriktig jobben som besøksvenn i SeniorSupport er den mest givende jobben jeg noengang har hatt. Personene jeg er besøksvenn for er helt fantastiske og det er utrolig spennende å bli kjent med mennesker i en helt annen generasjon.

Hva gjør du som besøksvenn?

- Jeg gjør masse forskjellig! Det har blitt mye kaffeprat, gåturer og ulike aktiviteter. Jeg har fulgt til tannlegen, blitt med på klesshopping og matinnkjøp. Jeg avtaler med de jeg er besøksvenn for hva vi skal gjøre neste gang, eller så ser vi an dagsformen.

Hvilke egenskaper ved deg tror du gjør at du egner deg som besøksvenn?

- Jeg er sosial, empatisk, proaktiv og omtenksom. Disse egenskapene tror jeg kommer godt med. I tillegg har jeg nesten ti års erfaring i serveringsbransjen bak meg og vet jeg hvordan man varter opp, og får de rundt seg til å slappe av og kose seg!

Kjenner du noen som kunne trengt en besøksvenn som Ola? Ta kontakt med oss i dag!