Hvordan gå frem for å få en besøksvenn hos OSS

SeniorSupport kobler mennesker sammen. Vi bidrar til gode relasjoner gjennom hjelp, støtte og selskap. Alt dette starter med en prat og et prøvebesøk hjemme for å forstå dine behov. Sammen finner vi beste løsning for deg eller den du er glad i!

Støtte der du trenger det

Våre besøksvenner er tilstede for sosialt samvær, tur og aktivitet eller oppgaver av praktisk og teknisk art. Vil du ha noen å ta en kaffe og prate om gode historier med? Kanskje du ser etter en som kan støtte deg ut døra for å gå en hyggelig tur i parken, eller en å spille en runde yatzy sammen med? Våre besøksvenner bidrar til en bedre og mer aktiv alderdom, og gjør hverdagen litt lettere. De kan også bistå med å bytte batterier på fjernkontrollen, sette opp tekstrørrelsen på mobilen, eller det spørsmålet du måtte ha rundt sosiale medier. Flere ønsker også at besøksvennen tar med matvarer på vei til besøket, eller en frisk blomsterbukett.

Prøvebesøket

Det å få en fast besøksvenn er for mange en ny erfaring, noe som naturligvis i flere tilfeller gjør at man har en del spørsmål. Det er viktig for oss å møtes fysisk på et prøvebesøk først, for å kunne møte menneskene bak OSS, og ikke minst den som skal bli din faste besøksvenn om du ønsker. Dette vil føre til en trygghet for deg eller den som ønsker besøksvenn, som er en avgjørende faktor. Når du tar kontakt med oss tar vi en prat for å finne ut av hva du eller den du er glad i ønsker å bruke tiden sammen på.

På første besøk kommer din besøksvenn alltid sammen med besøksansvarlig slik at vi på beste måte finner en god match. Hvis det ikke skulle klaffe, så sørger vi for en besøksvenn som møter ditt eller deres behov bedre - dette er kjernen i tjenesten vår. For oss i SeniorSupport er kjemien mellom besøksvenn og den som besøkes helt sentral. Vi har kun besøksvenner som har et stort ønske om å gjøre dette - de anser det som svært givende å kunne bidra til en god og aktiv alderdom. Feedbacken på våre besøksvenner beskriver utelukkende det.

 

Hvordan går jeg frem hvis jeg er interessert i tjenesten?

  • Ta kontakt med oss over telefon 401 85 547 eller mail hei@seniorsupport.no
  • Vi forklarer litt mer om tjenesten, og du forteller litt om hvilke behov vi kan hjelpe til med
  • En besøksansvarlig og besøksvenn kommer og tar et helt uforpliktende møte - det er viktig å få anledning til å se menneskene bak SeniorSupport og få et innblikk i hvordan besøkene vil foregå
  • Det er opp til deg om vi skal avklare det praktiske der og da, eller om du ønsker betenkningstid
  • Hvis kjemien er tilstede, og du eller den du er glad i ønsker å starte opp med besøksvenn så avtales første besøk!

Prøvebesøket er en fin anledning å møte din besøksvenn på, og stille alle spørsmål du måtte ha før tjenesten eventuelt settes i gang. Forhåpentligvis ønsker du eller den du er glad i å avtale neste besøk allerede før avreise, men det er også helt i orden om det ikke blir tilfellet.

Ring eller send oss en melding på 401 85 547 for å avtale et prøvebesøk! Vi svarer også på e-post hei@seniorsupport.no.