Følg med Helene på hennes ukentlige visitt

Besøksvennene i SeniorSupport er på faste ukentlige besøk der tiden sammen er brukt til hygge og nytte. Hva man ønsker å bruke tiden på bestemmes i dialog mellom besøksvenn og den som besøkes. For å få innsikt i hvordan et besøk kan foregå har vi tatt en prat med vår besøksvenn Helene. Heng med på hennes besøk!

På vei til besøket

Hver tirsdag drar Helene innom butikken og plukker med seg et magasin- så er ukas lesestoff sikret! Denne tirsdagen har hun også avtalt å ta med en god type filterkaffe og sjokolade.

Helene plukker meg seg ukas magasin på vei til besøk.

Videre kverner hun kaffebønner så hun kan ha med fersk kaffe.

Ankomsten

Hun hopper på trikken og ankommer hjemme hos senioren hun besøker. Her blir hun som vanlig møtt av et varmt smil, og samtalen flyter over en kopp kaffe mens begge deler det som har skjedd siden sist de møttes.

Neste stopp: Hjemmebesøk!

Tur ut i frisk luft

Senioren bor like i nærheten av Frognerparken. Hun er svært glad i å komme ut i frisk luft og gå tur, men har en dårlig rygg som gjør det utfordrende. Når Helene er innom tar de seg alltid en tur ut i grønne omgivelser. De stopper ved en benk og gjetter på hva alle menneskene som farer forbi skal på av ærender.

En fast tur ut i frisk luft.

Når de har kommet tilbake til leiligheten får Helene høre at at en av lyspærene har sluttet å fungere. Helene hjelper til å bytte lyspære så leselampa lyser igjen. Rett før besøket er over avtaler de hva Helene skal kjøpe med neste uke, og når de skal sees igjen.

Hvis du eller dine hadde satt pris på ukentlige besøk av våre besøksvenner så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og for å høre mer på telefon 401 85 547!