"Nå kommer SeniorSupport også til Vestfold og Tønsberg."

SeniorSupport har allerede blitt en populær tjeneste i Oslo-området, og vi etablerer oss stadig flere steder. Etter å ha opplevd mange forespørsler i Vestfold og Telemark har vi nå virkelig etablert oss her, med egen fantastisk besøkskoordinator Tina Ellingsen. Dette ble skrevet om i Tønsberg blad tidligere i år.

Satser flere steder i landet

SeniorSupport utvider stadig nedslagsfelt og har nå altså kastet sine øyne på Vestfold og Tønsberg-området.

– Det er utrolig gøy og motiverende at tjenesten vår har blitt tatt så godt i mot, sier daglig leder og gründer i SeniorSupport, Marie Ameln. Hun forteller at bedriften nå satser vi flere steder i landet, blant annet Tønsberg og Vestfold.

Vi har en lokal besøkskoordinator, Tina Kongslie Ellingsen, på plass og hun er nå godt i gang. Vi har allerede fått et par kunder i området, forteller Ameln.

Vi har en lokal besøkskoordinator, Tina Kongslie Ellingsen, på plass og hun er nå godt i gang. Vi har allerede fått et par kunder i området.
- Alltid hatt lyst til å gjøre noe for eldre

– Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre noe for eldre. Og da jeg leste om Seniorsupport, synes jeg dette hørtes interessant ut og kontaktet dem, forteller den ferske besøkskoordinatoren Tina Kongslie Ellingsen til Tønsberg Blad.

Hun har allerede fått to eldre som hun skal være besøksvenn for. Målet er at disse skal bli enda flere.

– Jeg har alltid satt stort pris på å være sammen med de eldre, det er for meg veldig givende. Vi er jo akkurat nå i startfasen her i Vestfold, men håper at stadig flere kan bli kjent med at dette tilbudet faktisk finnes, sier Tina Kongslie Ellingsen.

Tina Ellingsen sammen med flere fantastiske besøkskoordinatorer i SeniorSupport.