Visste du at SeniorSupport også tilbyr renholdstjenester?

Flere av våre kunder synes det er praktisk og trygt å kunne få flere tjenester fra ett sted. SeniorSupport er Offentlig Godkjent Renholdsbedrift og tilbyr også renholdstjenester til våre kunder.

Daglig leder Marie Ameln forteller at SeniorSupport har blitt Offentlig Godkjent Renholdsbedrift og nå tilbyr renhold og at dette skjedde fordi det var et sterkt ønske hos mange av våre kunder. "Flere av våre kunder etterspurte renhold, og vi har dermed lyttet til kundene og startet å tilby denne tjenesten i tillegg".

"Flere av våre kunder etterspurte renhold, og vi har dermed lyttet til kundene og startet å tilby denne tjenesten i tillegg". Marie Ameln, daglig leder, SeniorSupport

Marie Ameln er daglig leder i SeniorSupport, og fornøyd med at kundene nå også får renholdstjenester gjennom bedriften.

Våre renholdere er kvalifiserte, dyktige og hyggelige. Med renhold levert fra SeniorSupport trenger man ikke å bekymre seg for at renholderen skal bort på ferie eller lignende, vi sørger alltid for at dersom man har avtalt hver uke så kommer vi hver uke. Prisen for renhold er det samme som for alle andre tjenester (585 kr/timen for faste kunder og 650 kr/timen for enkelttjenester).

SeniorSupport er Offentlig Godkjent Renholdsbedrift og tilbyr renhold fra kvalifiserte og hyggelige renholdere.

Kundene våre setter pris på å få "alt" på ett sted, å kun forholde seg til én kontaktperson, forutsigbarhet og enkel administrasjon, dette får de som kunder av SeniorSupport. Du velger hvor hyppig og hvor omfattende renhold du ønsker.

Jevnlig renhold fra kvalifisert og hyggelige renholdere. Et rent hjem er sunt for kropp og sjel.